Unieke werkwijze

Bij De GeluksManager staan we voor je klaar, dit doen we volgens het zorgprestatie model. Of je nu in categorie A of B valt, we hebben een breed scala aan behandelingen klaarstaan. Van korte interventies tot intensievere behandelingen, we passen ons aan jouw behoeften aan!

In categorie A gaan we voor snelle en effectieve ondersteuning met kortdurende behandelingen. Of je nu specifieke problemen of symptomen hebt, we bieden verschillende opties. Van individuele counseling tot groepstherapieën, we werken samen met jou om uitdagingen aan te pakken en coping strategieën te ontwikkelen die echt voor jou werken.
In categorie B gaan we de diepte in met uitgebreide en langdurige behandelingen voor cliënten met complexere of ernstigere psychische aandoeningen. Denk aan intensieve individuele therapie, psychiatrische behandelingen en multidisciplinaire zorgplannen die helemaal op jou zijn afgestemd. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat jij de juiste zorg krijgt die je nodig hebt!

Bij De GeluksManager zetten we ons in voor een persoonlijke en holistische benadering die gericht is op het verbeteren van het algehele welzijn en het bevorderen van geluk voor al onze cliënten.

Wij behandelen cliënten die problemen ervaren op gebied van:

Meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*