E-Health

De GeluksManager gelooft er sterk in dat welzijn en geluk hand in hand gaan met innovatieve aanpakken, zoals E-health. In deze snel digitaliserende wereld willen wij mensen ondersteunen bij het vinden van balans en voldoening in hun leven. Bij De GeluksManager zijn we ervan overtuigd dat E-health ons hierbij helpt!

E-health is een steeds belangrijker onderdeel van moderne gezondheidszorg. Het biedt diverse mogelijkheden om welzijn aan te moedigen en de toegang tot zorg te verbeteren. Bij De GeluksManager combineren we deze digitale oplossingen met traditionele zorg in een samengevoegde aanpak die bekendstaat als blended-care. Dit betekent dat cliënten profiteren van zowel online als persoonlijke ondersteuning, waarbij ze flexibiliteit ervaren in hun zorgtraject.

Voor ons E-health programma maken we gebruik van software van Embloom en Minddistrict. Deze software helpen ons bij het afnemen van vragenlijsten en maken we gebruik van behandelmodules, instructies, en psycho-educatie. Ook kunnen we feedback geven op opdrachten waardoor we een steeds betere behandeling kunnen bieden!

In onze aanpak staat het idee van eigen verantwoordelijkheid voor welzijn centraal. Wij geloven dat iedereen de kracht heeft om positieve veranderingen in hun leven te brengen. Onze E-health platforms bieden de tools en middelen om dit te ondersteunen. Of het nu gaat om het beheren van stress, het verbeteren van slaapgewoonten of het ontwikkelen van veerkracht, onze programma’s zijn ontworpen om jou te helpen om geluk verder te ontwikkelen en een actieve rol te spelen in jouw welzijn.

Meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*