Het Geluksteam

Bij De GeluksManager zetten we ons vol passie in voor het bevorderen van welzijn en geluk voor al onze cliënten. Met onze drie pijlers – toegewijd, gepassioneerd en toegankelijk – vormen we een sterke basis voor onze missie om hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg te bieden. Onze behandelaren (psychologen, gezondheidszorgpsychologen, psychotherapeuten, en psychiaters) zijn veel meer dan alleen zorgverleners; ze zijn de drijvende kracht achter onze missie om het welzijn en geluk van onze cliënten te verbeteren. Daarom noemen we ze met trots GeluksManagers!

Onze GeluksManagers zijn zeer ervaren en toegewijde professionals in de geestelijke gezondheidszorg. Ze blinken niet alleen uit in hun vakgebied, maar zijn ook empathisch, geduldig en vol begrip. Onze professionals zijn er om echt naar jou te luisteren, en naar jouw behoeften en zorgen. Samen met jou werken ze aan gepersonaliseerde behandelplannen die aansluiten bij jouw persoonlijke doelen en omstandigheden.

Wat onze GeluksManagers echt uniek maakt is hun inzet om een omgeving te creëren waarin cliënten niet alleen klinische zorg ontvangen, maar ook voelen dat ze worden gehoord, begrepen en gerespecteerd. Ze streven ernaar om niet alleen symptomen te behandelen, maar ook om de veerkracht en algemene levenskwaliteit van onze cliënten te verbeteren.

Bij De GeluksManager zijn we ervan overtuigd dat toewijding, passie en toegankelijkheid de bouwstenen zijn van effectieve geestelijke gezondheidszorg. We zijn trots op deze waarden en laten ze zien in al onze activiteiten.

Meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*