Contact opnemen

We geloven dat direct contact tussen onze cliënten en medewerkers het beste werkt voor het maken van afspraken. Daarom krijgen al onze cliënten tijdens de intake het mobiele telefoonnummer en e-mailadres van hun behandelaar.

Ben je nog geen cliënt bij De GezinsManager of heb je een algemene vraag, stuur ons dan gerust een e-mail. We zijn er om je te helpen!. Dan zorgen wij ervoor dat je vraag bij de juiste persoon terechtkomt en je teruggebeld wordt met een duidelijk antwoord, wel zo handig! Je kunt ons bereiken via aanmeld- formulier.

Aanmeldformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Spoed

Volwassenen
Bij De GeluksManager hebben we geen crisisdienst of crisis hulpverleners. Maar als je bij ons in behandeling bent en je raakt plotseling in een acute psychiatrische crisis, laten we je natuurlijk niet in de steek.

Tijdens kantoortijden kun je ons noodnummer bellen: 06 – 45 44 32 39. We zijn er om je verder te helpen en de juiste hulp voor je te regelen.

Buiten kantoortijden kun je in geval van crisis contact opnemen met de regionale Huisartsenpost of de lokale crisisdienst van jouw regio.

Maastricht Heuvelland
Sittard
Bel bij levensbedreigende situaties altijd direct: 112

Kinderen & Jeugdigen
Tijdens kantoortijden
Ben je als kind of jongere bij ons in behandeling, dan begrijpen we dat er momenten kunnen zijn waarop je in een acute crisis terechtkomt. Als dit gebeurt tijdens kantoortijden, aarzel dan niet om ons noodnummer te bellen: 06 – 45 44 32 39. We staan klaar om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat je de juiste hulp krijgt die je nodig hebt.

Buiten kantoortijden en in het weekend
In Noord-, Midden-, en Zuid-Limburg is er één team dat verantwoordelijk is voor het proces van telefonische crisismelding tot actieve crisisinterventie en het bieden van crisiszorg (ambulant en/of met verblijf). Deze Crisishulp Jeugd is bereikbaar via het nummer 043 – 6045777. Meer informatie? Kijk op de website van Crisishulp Jeugd.