GezinsManager of GeluksManager

En zo kan ’t dus zijn, dat je kennismaakt met ‘geluksmanagers’ en ‘gezinsmanagers’ op onze locaties. What’s in the name!

De GeluksManagers

Onze GeluksManagers staan klaar voor volwassenen die zich aanmelden voor één of meerdere individuele of groepsbehandelingen, deze zijn te vinden onder het GGZ-aanbod op de website. Een GeluksManager heeft specialistische kennis in huis binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ze zijn bijvoorbeeld opgeleid tot (basis) psycholoog, gz-psycholoog, psychotherapeut, systeemtherapeut en psychiater en voldoen aan alle wensen binnen de beroepsgroepen.

De GezinsManagers

Zit je in een traject terwijl de hulpvragen zich verder uitbreiden en heb je meer hulpverlening nodig binnen het gezin, bijvoorbeeld voor je kind of iemand anders binnen je gezin? Als dat het geval is, maak je kennis met een van onze gezinsmanagers. Zij zijn gespecialiseerd in ‘de jeugdzorg’, bijvoorbeeld als sociaal pedagogisch hulpverlener, maatschappelijk werker, mediator en ouderschapsbemiddeling, kindertherapeut of kinder- en jeugdpsycholoog. Gezinsmanagers hebben een SKJ registratie of zijn BIG geregistreerd.

Meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*